Категории

Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CLP-8301

Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CLP-8301
Този продукт в момента не е наличен.
още снимки
Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CLP-8301
Citizen CLP 8301 е индустриален принтер, предназначен за печат на етикети с ширина до 8.6 inches (220mm). Принтерът печата с висока скорост и резолюция 300dpi върху самозалепващи и несамозалепващи етикети. В зависимост от приложението, принтерът може да работи в термодиректен или термотрансферен режим.

ИЗЦЯЛО МЕТАЛНАТА КОНСТРУКЦИЯ
, бързият процесор и високо скоростният интерфейс, гарантират на принтера дълъг живот и бързина, Hi-Lift™ механизмът го прави най-лесния за ползване широко форматен принтер на пазара.

РЕЗОЛЮЦИЯ
- Термоглавата на принтера Citizen CLP 8301 е с разделителна способност 300 dpi, което го прави идеален за приложения изискващи баркодове, съвместими с EAN/UCC и др.

МЕТАЛЕН HI-LIFT™ МЕХАНИЗЪМ
(конструкция тип мида) - етикетите и лентите се зареждат изключително лесно, което води до по-малка загуба на време и по-малко грешки.

ВЪТРЕШНА РОЛКА С ДИАМЕТЪР 8-INCH (200MM)
- Ролката с етикети е с голям капацитет и се съхранява в металния корпус на принтера, което я защитава от прах и замърсяване.

МРЕЖОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ
- Като опция лесно могат да бъдат инсталирани Ethernet и Wireless LAN.

НАДЕЖДЕН И ЛЕСЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ
- Този принтер се отличава с опростена и изцяло метална конструкция, което го прави изключително надежден и прецизен по време на експлоатация.
Термоглавата може да се повдига широко с цел лесно почистване, обслужване и зареждане с етикети. Принтерът притежава регулируем сензор, който позволява печат върху етикети с черна марка, с разстояние между етикетите (gap) или със специални отвори за датчика (notch).
Цветно кодираните операторски лостове опростяват зареждането с етикети и улесняват работата с принтера.
С шестте бутона на контролния панел могат да бъдат осъществявани настройки на принтера, от типа на позиция на печат, конфигурация на интерфейсите и др. Дори необучен оператор може лесно да управлява този принтер, следвайки инструкциите на LCD дисплея, логически организирани в менюта и категории.

ИНТЕРФЕЙСИ
- Стандартно принтерът се доставя с паралелен и сериен RS-232C интерфейси, а като опция са налични USB, IEEE1284ECP parallel, Ethernet и Wireless LAN интерфейси, които лесно се инсталират.

ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА И СЕРВИЗ
- Термотрансферната глава и придвижващата гумена ролка са конструирани така, че могат да бъдат заменени само за минута, без необходимост от допълнителни настройки.

ТИПИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
:
  • Етикети за палети, с размери A4 или A5, отговарящи на стандарти като ODETTE, SSCC, AIAG и др. Широко използван е в експедицията на стоки и най-вече в логистиката, за маркиране на палети и контейнери.
  • Заместител на безконечния лазерен или матричен принтер. Ако към принтера се добави автоматичен нож, той може успешно да се използва и като заместител на безконечен лазерен или матричен принтер за печат на стокови разписки или опаковъчни листи, използвани в складовете на едро, спедиторски фирми и др. обекти с неблагоприятна среда, където прахът и замърсяването причиняват проблеми на лазерните принтери.
  • Етикетиране на варели с химически продукти. Често се използват етикети с предварително напечатани цветни зони, в които съдържанието на варелите и задължителните предупредителни знаци се допечатват в черно индивидуално за всеки варел.
  • Широко форматен печат на банери – с принтера могат да се печатат банери от синтетични материали като полипропилен, полиестер и др.
Продукт за употреба в търговски системи, POS (ПОС системи), промишлени системи, компютърни пос системи, търговски обекти, хранителни магазини, складове на едро, електронни везни, касови апарати, фискални принтери, баркод системи, системи за охрана на стоки, видеонаблюдение и др.

Производител: CITIZEN

Категория: Термотрансферни принтери Citizen

Разпечатай