Категории

Системи за защита на стоки против кражба - EAS


Kakво е EAS?
Понятието EAS означава Електронна защита на стоките против кражби. Тя се състои от няколко важни компонента като антени, деактиватори и охранителни тагове. Принципа на работа е да се поставя охранителен таг на стоката която трябва да се защитава и ако крадеца навлезе в зоната на детекция на антените те да сигнализират. По този начин се възпрепятства присвояването на продаваната от Вас стока.
Какво е EAS антена?
EAS aнтената е основен компонент на EAS системата. Това е устройството което разпознава охранителните тагове и сигнализира (звуков и светлинен сигнал) ако навлезе в полето на детекция. Всяка една антена има различно поле на детекция. Избора на антена се основава на няколко фактора, включително и вашите естетически предпочитания, вътрешен интериор и дизайн на обекта, както и желана широчина на прохода и тип стока, която искате да се охранява. Избора на правилната антена Ви гарантира добра охрана на Вашия търговски обект.
Защо да използвате EAS система във вашият обект?
EAS системата Ви дава сигурността на вас и вашия персонал, да се отдадете изцяло на работата си и да мислите в насока за увеличаване на продажбите, а не да се притеснявате дали ще откриете на стелажа артикула, който сте подредили предния ден. С помощта на EAS системата можете да си позволите да разширите асортимента си с по-скъпа стока, което в противен случай е нерентабилно. В повечето случаи инвестицията от EAS система се възвръща средно от 8 до 12 месеца.
Кражбите в търговските обекти са сериозен проблем за всеки един собственик, а в битката за ограничаването им, бихме могли да бъдем партньори. Ние предлагаме две от трите основни EAS технологии на пазара – радиочестотна /RF/ и електромагнитна /EM/. Продуктите които инсталираме се характеризират с последните технологии за цифрово управление и обработка на сигнали, отлична чувствителност, висока устойчивост на външни смущения и прекрасен дизайн. Специфичните характеристики на електромагнитната /EM/ технология, като миниатюрната, прозрачна, практическата незабележима маркировка и възможността за работа върху фолирани и метализирани опаковки са особено привлекателни за всеки един собственик на супермаркет. В допълнение, но от голямо значение е многообразиeто от опции за защита и подобряването на презентацията на продуктите (hard & soft tags, safers, spiders, cable locks). Световните програми за маркиране на стоката при производителя (Source Tagging) все повече навлизат в нашите търговски вериги и спомагат за по лесното управление на борба срещу крадците.
Ние предлагаме цялостни решения за ограничаване на загубите (Shrink Management Solutions), а също така за да защитим Вашата инвестиция предлагаме и различни варианти на поддръжка- Дистанционна (remote), Локална (on-site). Фирмата ни е оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз за територията на България на фирмата “Checkpoint”.

Подкатегории: