Категории

Стационарни едноравнинни баркод скенери Magellan

MAGELLAN® е патентована сканираща система на Datalogic, превърнала се в символ за най-висока производителност. Баркод скенерите използващи MAGELLAN® се отличават със скорост, надеждност, интегрируемост и цялостна производителност, без еквивалент! Всички скенери разполагат с FirstStrike система за разчитане на смачкани, повредени или лошо отпечатани баркодове, интеграция с EAS система Checkpoint за защита против кражби и поддръжка на новия RSS стандарт за баркод!   
Сортиране по:
7 продуктa
Баркод скенер Datalogic Magellan 2200 VS

Баркод скенер Datalogic Magellan 2200 VS

Magellan® 2200VS e вертикален скенер характеризиращ се с OmegaTek™ Productivity Technology и нови технологии, благодарение на които се увеличава приозводителността и ефикасността на работа. В класа на устройствата сканиращи във вертикална равнина, той предлага най-добри характеристики, като в допълнение на това е и икономически изгодна инвестиция. Предлага се с гаранция от една година.

виж повече

1030,00 лв.
Баркод скенер Datalogic Magellan® 3200VSi  Omni-Directional 1D Imaging Scanner

Баркод скенер Datalogic Magellan® 3200VSi Omni-Directional 1D Imaging Scanner

Тех­ни­чес­ки по­ка­за­те­ли: ста­ци­о­на­рен, вер­ти­ка­лен мон­таж. Иновативна високопроизводителна сканираща технология тип Omnidirectional Imaging. Възможност за прочитане на 2D баркодове. Вградена последно поколение Illumix технология за сканиране на баркодове от екран на телефон или мобилен терминал. Скорост на сканиране – 39 милиона пиксела в секунда. Слот за Micro SD карта. Височина на сканиране – 14 см. Ин­тег­ра­ция с EAS-сис­те­ма „Checkpoint”.

виж повече

1008,17 лв.
Баркод скенер Datalogic Magellan® 3300HSi  Omni-Directional  1D Imaging Scanner + сапфирно стъкло

Баркод скенер Datalogic Magellan® 3300HSi Omni-Directional 1D Imaging Scanner + сапфирно стъкло

Тех­ни­чес­ки по­ка­за­те­ли: ста­ци­о­на­рен, вграден мон­таж. Иновативна високопроизводителна сканираща технология тип Omnidirectional Imaging. Възможност за прочитане на 2D баркодове. Вградена последно поколение Illumix технология за сканиране на баркодове от екран на телефон или мобилен терминал. Скорост на сканиране – 39 милиона пиксела в секунда. Слот за Micro SD карта. Височина на сканиране – 14 см. Ин­тег­ра­ция с EAS-сис­те­ма „Checkpoint”.

виж повече

1232,78 лв.