Категории

Несамозалепващи полиестерни етикети

Характеристики: Полиестерните / пластмасовите етикети се характеризират с висока устойчивост на материала към всякакви атмосферни условия (дъжд, UV лъчи и температура) и механични повреди. С тяхна помощ се осигурява автоматична идентификация на продукта по време на последователните етапи на производството, транспорта и съхранението. За да се получи качествено, трайно и устойчиво изображение, етикетите трябва да се печатат с термотрансферна лента от типа восъчно-резинова или резинова.
Приложение: Полиестерните/пластмасовите етикети са подходящи за металургични продукти, пакетирани и опаковани в пакети, вързопи, калъпи, скари и решетки, посредством чембер ленти; за маркиране на контейнери, съдържащи дребни компоненти; за маркиране на палети и стоки, съхранявани при външни атмосферни условия (например в строителството и логистиката).
Етикетите се използват също в градинарството за маркиране на цветя, храсти и дървета, в горското стопанство и дървопреработвателната промишленост, както и в заводите за преработка на месо.
Етикетите с форма на примка се използват в градинарството, горската промишленост и ботаническите градини за маркиране на цветя, храсти и дървета, а също така за маркиране на кабели и кабелни снопове. Полиестерният етикет е устойчив на атмосферни условия и механични повреди и осигурява четлива идентификация за много дълъг период от време.