Категории

Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CL-S700

Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CL-S700
Цена: 2857,80 лв.
Телефони за поръчки:
062 67 68 68
0888 638 683
още снимки
Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CL-S700
Термотрансферният баркод и етикетен принтер CL-S700 е индустриален принтер за термотрансферен и термодиректен печат печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост до 10 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 200 dpi. Подходящ е за голям обем напечатани етикети.

СТАНДАРТНА ПАМЕТ

Принтерът е с вградена памет от 16Mb, което му позволява да печата етикети с голям обем информация.

ВИСОКО-КАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ
- Принтерът може да бъде използван за високоскоростен и висококачествен печат, благодарение на неговата термотрансферна и термодиректна система, която използва плоска термо глава и 32 битов RISC процесор.

МЕТАЛЕН HI-LIFT™ МЕХАНИЗЪМ
– Термоглавата е вградена в метална конструкция, която придава здравина и трайност за надеждна работа и дълъг живот. Широкото отваряне на механизма осигурява лесен достъп до главата за почистване, сервиз или подмяна, както и за лесно зареждане с консумативи.

HI-OPEN КАПАК
- Капакът на принтера се отваря вертикално нагоре, като по този начин се осигурява свободен достъп до механизмите за настройка и се улеснява зареждането с консумативи.

ПРЕДЕН LCD КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ
Принтерът е оборудван с голям преден LCD контролен панел, който осигурява лесен достъп до менюто за настройки на принтера и следене на статуса му.

ARCP-ACTIVE RIBBON CONTROL & POSITIONING / АКТИВНА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И ПОЗИЦИОНИРАНЕ
- Поддържа лентата опъната по време на печат, което осигурява:
  • Точно позициониране на печата в предварително зададени полета или по краищата на етикетите.
  • Премахване на гънки по лентата, като по този начин се избягват набраздявания по текста и баркодовете, които водят до загуба на време и брак на етикети.
  • Недопускане на петна, размазване и черни отпечатъци.
ТЕРМОТРАНСФЕРНА ЛЕНТА – Максималната дължина на лентата при този модел е индустриалният стандарт от 450 m, като принтерът може да печата с ленти навътре с мастилото (in) или навън с мастилото (оut). Принтерът автоматично разпознава посоката на навиване на лентата и не се налага допълнително превключване или настройки.

ПРЕНАВИВAЩО УСТРОЙСТВО
(само за модел CL-S700R)
Този модел се предлага и с предно разположено вътрешно устройство за пренавиване на отпечатаните етикети или събиране на носещата подложка при работа на принтера в режим Peel Off (отлепване на етикети).

ПОДВИЖЕН СЕНЗОР
- Чрез регулиране позицията на подвижния сензор се позволява печат върху етикети с най-различни форми и размери. Сензорът се ориентира по разстоянието между етикетите или черната марка на гърба им.

ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕСНИ ЕТИКЕТИ
- Подвижният сензор и страничният ограничител позволяват печат на етикети с ширина от 12.5 mm.

МАЛКА СТЪПКА НА ПЕЧАТ
Принтерът е подходящ за печат на много малки етикети, дори с дължина 6 mm.

ШИРОКА ВЪТРЕШНА ХАРТИЕНА РОЛКА
– Този принтер работи с вътрешна ролка с диаметър 8 inches / 200mm и шпула от 1 inch / 25mm до 3 inch / 76 mm.

МАКСИМАЛНА ДЪЛЖИНА НА ЕТИКЕТИТЕ

Благодарение на големия си обем вградена памет принтера може да отпечатва етикети с дължина до 96 inches / 2438.4 mm

ЛЕСЕН ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
  • Настройките на принтера и конфигурацията му се извършват изключително лесно от операционния панел и големия LCD дисплей, на който във всеки един момент се изписват съобщенията за статуса на принтера.
  • Високо вдигащата се глава и механизъм позволяват лесно зареждане на консуматива и лесно почистване на главата.
  • Настройката на ширината и дебелината на етикетите и настройката на сензора за етикетите са лесно осъществими от потребителя, чрез използване на цветно кодираните операторски бутони.
  • Открояващите се цветни регулиращи механизми и лостът за повдигане на главата улесняват в максимална степен оператора.
СТАНДАРТНИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите се доставят със сериен интерфейс RS232C, паралелен интерфейс IEEE1284 и USB 2.0. Това осигуряват възможност за включване към всякакви компютърни конфигурации.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МРЕЖОВИ ИНТЕРФЕЙСИ
- Принтерите имат опция за допълнително вграждане на мрежови интерфейси Ethernet и Wireless LAN, лесни за инсталация от потребителя.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ

Устройство за рязане – принтерът се предлага с два вида автоматичен нож с висока скорост на рязане:
  • Ролков - подходящ за самозалепващи етикети и по-тънки картони.
  • Ротационен нож– подходящ за самозалепващи етикети, картони с различна дебелина, билети и текстилни етикети.
Устройство за отлепване - нова генерация отлепващ механизъм, притежаващ сензор за вземане на етикета и две допълнителни силиконови ролки за по-добро отделяне на подложката.
Устройството за рязане и отлепващият механизъм лесно се инсталират, без отваряне на кутията на принтера.

ЕМУЛАЦИЯ
- Този модел едновременно поддържа емулация на Datamax® и Zebra® програмните езици, като автоматично разпознава към кой от двата езика принадлежат подадените му команди.

МЕТАЛЕН КОРПУС
Корпусът на този принтер е изцяло от метал, което му придава здравина, дълъг живот и позволява на принтера да работи безпроблемно в тежки индустриални условия.

ПРИЛОЖЕНИЕ
- Принтерът CL-S700 е подходящ за работа в тежки индустриални условия за печат на дълги серии самозалепващи хартиени етикети, самозалепващи фолийни етикети, картонени и текстилни етикети. Намира приложение в сфери като транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, текстилна промишленост, химическа промишленост, фармацевтика, електроника, автомобилостроене и др.

ГАРАНЦИЯ
- Баркод принтерите на CITIZEN имат две години гаранция от производителя, с изключение на главата. Гаранцията на главата е:
  • в термотрансферен режим - 50 Km или 6 месеца
  • в термодиректен режим - 30 Km или 6 месеца
Добрата поддръжка и почистването на главата удължават живота й.

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА.

Продукт за употреба в търговски системи, POS (ПОС системи), промишлени системи, компютърни пос системи, търговски обекти, хранителни магазини, складове на едро, електронни везни, касови апарати, фискални принтери, баркод системи, системи за охрана на стоки, видеонаблюдение и др.

Производител: CITIZEN

Категория: Термотрансферни принтери Citizen

Разпечатай