Категории

Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CL-S621

Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CL-S621
Цена: 1265,88 лв.
Телефони за поръчки:
062 67 68 68
0888 638 683
още снимки
Термотрансферен баркод и етикетен принтер CITIZEN CL-S621
Термотрансферният баркод и етикетен принтер CL-S621 е компактен принтер за термотрансферен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост 4 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 200 dpi.

ВИСОКО-КАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ - Принтерът може да бъде използван за високоскоростен и висококачествен печат, благодарение на неговата термотрансферна и термодиректна система, която използва плоска термо глава и 32 битов RISC процесор.

МЕТАЛЕН HI-LIFT™ МЕХАНИЗЪМТермоглавата е вградена в метална конструкция, която придава здравина и трайност за надеждна работа и дълъг живот. Широкото отваряне на механизма осигурява лесен достъп до главата за почистване, сервиз или подмяна.

HI-OPEN КАПАК - Капакът на принтера се отваря вертикално нагоре, като по този начин се осигурява свободен достъп до механизмите за настройка и се улеснява зареждането с консумативи. 

ЛЕСЕН ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

  • Настройките на принтера се извършват изключително лесно от операционния панел, благодарение на неговата уникална и елементарна за ползване VuePrint меню система.
  • Високо вдигащата се глава и механизъм позволяват лесно зареждане на консуматива и лесно почистване на главата.
  • Настройката на ширината и дебелината на етикетите и настройката на сензора за етикетите са лесно осъществими от потребителя, чрез използване на цветно кодираните операторски бутони.
  • Открояващите се цветни регулиращи механизми и лостът за повдигане на главата улесняват в максимална степен оператора.
ARCP-ACTIVE RIBBON CONTROL & POSITIONING / АКТИВНА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ И ПОЗИЦИОНИРАНЕ-Поддържа лентата опъната по време на печат, което осигурява:
  • Точно позициониране на печата в предварително зададени полета или по краищата на етикетите.
  • Премахване на гънки по лентата, като по този начин се избягват набраздявания по текста и баркодовете, които водят до загуба на време и брак на етикети.
  • Недопускане на петна, размазване и черни отпечатъци.
ТЕРМОТРАНСФЕРНА ЛЕНТА Максималната дължина на лентата е 360 m, като принтерът може да печата с ленти навътре с мастилото (in) или навън с мастилото (оut).

ПОДВИЖЕН СЕНЗОР - Чрез регулиране позицията на подвижния сензор се позволява печат върху етикети с най-различни форми и размери. Сензорът се ориентира по разстоянието между етикетите или черната марка на гърба им.

ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕСНИ ЕТИКЕТИ - Подвижният сензор и страничният ограничител позволяват печат на етикети с ширина от 12.5 mm.

ШИРОКА ВЪТРЕШНА ХАРТИЕНА РОЛКА - Максималният диаметър на ролката с етикети е 5-inch (125mm). При необходимост от по-голяма е налична външна стойка, позволяваща работа с ролки до 8-inch (200mm).

СТАНДАРТНИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите се доставят със сериен интерфейс RS232C, паралелен интерфейс IEEE1284 и USB 2.0. Това осигуряват възможност за включване към всякакви компютърни конфигурации.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МРЕЖОВИ ИНТЕРФЕЙСИ - Принтерите имат опция за допълнително вграждане на мрежови интерфейси Ethernet и Wireless LAN, лесни за инсталация от потребителя.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ
Устройство за рязане - автоматичен, гилотинен нож с висока скорост на рязане. Подходящ за самозалепващи етикети, картони с различна дебелина, както и за текстилни етикети. 
Устройство за отлепване - нова генерация отлепващ механизъм, притежаващ сензор за вземане на етикета и две допълнителни силиконови ролки за по-добро отделяне на подложката.
Устройството за рязане и отлепващият механизъм лесно се инсталират, без отваряне на кутията на принтера.

ЕМУЛАЦИЯ
- Този модел поддържа емулация на Datamax® или Zebra® програмните езици.

ВЪТРЕШНО ЗАХРАНВАНЕ -Интегрираното в принтера захранване позволява по-голяма надеждност и безопасност.

ПЛАСТМАСОВ КОРПУС – Принтерът може да бъде в бял или тъмно сив пластмасов корпус, което му придава стил, при сравнително ниска цена.

НИСКА ЦЕНА – Поради факта, че принтерът работи със стандартни консумативи (термотрансферна лента с дължина до 360 m и голяма ролка с етикети – диаметър до 20 cm), той има изключително ниска експлоатационна цена.

ПРИЛОЖЕНИЕ - Принтерът SLP-621 е подходящ за печат на самозалепващи хартиени етикети, самозалепващи фолийни етикети, картонени и текстилни етикети. Намира приложение в сфери като транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, фармацевтика, електроника и др.

ГАРАНЦИЯ - Баркод принтерите на CITIZEN имат две години гаранция от производителя, с изключение на главата. Гаранцията на главата е:
  • в термотрансферен режим - 50 Km или 6 месеца
  • в термодиректен режим - 30 Km или 6 месеца
Добрата поддръжка и почистването на главата удължават живота й.

Размери (WxDxH): 224x288x270 mm
Тегло (прибл.): 4,5 kg

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА.

Продукт за употреба в търговски системи, POS (ПОС системи), промишлени системи, компютърни пос системи, търговски обекти, хранителни магазини, складове на едро, електронни везни, касови апарати, фискални принтери, баркод системи, системи за охрана на стоки, видеонаблюдение и др.

Производител: CITIZEN

Категория: Термотрансферни принтери Citizen

Разпечатай